Det skyldes Neon Run Spain, som er et av flere løp som går av stabelen på Kanariøyene i mars måned.

Fylles med farger 

Neon Run Spain 23. og 24. mars er et livlig arrangement som kombinerer løping, musikk og strålende neonfarger. I år arrangeres løpet i byen Los Llanos de Aridane på La Palma.

SPENNENDE ØY: Vulkanutbruddet på La Palma gjorde verden oppmerksom en av de mindre Kanariøyene. (Foto: Bjørn Moholdt)

På to dager gjennomføres det ulike distanser som passer for deltakere i alle aldre og med ulike forutsetninger. Gatelysene slukkes og neonfarger preger alle distansene.

Arrangementet vektlegger underholdning og moro fremfor å fokusere på konkurranse, og målet er å fylle byens gater med farger, musikk og løpeglede. 

Både lørdag og søndag tilbyr Neon Run Spain et dagsprogram med konserter og andre kulturarrangementer for hele familien.

Mange sportsbegivenheter

Klokken 19 den 23. går startskuddet for det første løpet som er beregnet for barn. Klokken 21 slukkes gatelysene, og erstattes av løpernes knallrosa, gule og grønne antrekk. Distansene er fem og ti kilometer, og etter løpet samles både løpere og tilskuere til neonfest med musikk, dans og farger.

Neon Run Spain føyer seg inn i rekken av mange sportsbegivenhetene som finner sted på Kanariøyene i mars. Øygruppen arrangerer hele seks løp, maraton og triatlon:

  • 9. mars: Carnavalera-løpet i Corralejo på Fuerteventura er også et fargerikt og morsomt løp som har gratis deltakelse.
  • 10. mars: På Las Américas-stranden på Tenerife kan hele familien delta i det internasjonale vårløpet, som har distanser fra 100 meter til 10 km.
  • 16. mars: LPA Trail fjelløp gjennom gatene i Maspalomas på Gran Canaria feirer sitt niende år i år.
  • 17. mars: På Tenerife arrangeres triatlonkonkurransen Ocean Lava Santa Cruz der man kan velge mellom ulike distanser innen svømming, sykling og løping.
  • 23.- 24. mars: Magma sykkelmaraton på El Hierro tiltrekker seg terrengsykkelentusiaster fra hele verden.
  • 23.- 24. mars: I år arrangeres løpet i byen Los Llanos de Aridane på La Palma helgen 23.–24. Mars

 Du kan lese mer om Neon Run HER! ©