Det er snakk om fire avganger i uken, og flyvingene er i samsvar med gjenåpningen av den populære destinasjonen for internasjonale turister.

Karantene hjemme

Som et av verdens mest populære reisemål innfører Phuket nå tiltak for en sikker oppstart av turismen igjen. De som er fullvaksinerte mot Covid-19 trenger ikke å gå i karantene ved ankomst. 

* Dubai-Phuket-ruten blir betjent av en Boeing 777-300ER med tre kabiner om bord, First, Business og Economy. 

* Emirates EK378 vil ta av fra Dubai tirsdager, fredager, lørdag og søndag kl. 03:00 med ankomst på Phuket International Airport kl. 12:30 samme dag. 

* Returen, EK379, tar av fra Phuket kl. 00:10 på onsdager, lørdager, søndager og mandager, med ankomst i Dubai kl. 03:05 samme dag (alle tidspunkt er oppgitt som lokale tider). 

* Avgangene fra OSL til Dubai, tirsdag, fredag og søndag kl. 14:30 lokal tid, korresponderer godt med flyvningene videre til Phuket med kun 3 timer og 40 minutter stopover.

Ifølge de nye Corona-reglene i Norge fra og med 3. juni slipper fullvaksinerte karantenehotell ved hjemkomst. Karantenen kan gjennomføres hjemme ved fremvisning av dokumentasjon på at man har tatt vaksinen i Norge.  

«Sjenerøst program»

Emirates startet også opp med daglige flyvninger til Bangkok i september 2020, og har gradvis gjenopptatt flyvninger til destinasjoner i sitt globale nettverk. De har nå flyvninger til over 120 destinasjoner, til både Amerika, Europa, Afrika, Midtøsten og Asia-Stillehavsregionen via Dubai.

Les mer om Phuket HER!

 Flyselskapet har ifølge en pressemelding «generøse og fleksible booking-betingelser. De tilbyr en fler-risiko reiseforsikring med Covid-19-dekning, samt at de hjelper kundene med å kunne beholde sine miles og tier-status i lojalitetsprogrammet Skywards».