Blant de som reiser med barn er salget opp hele 30 prosent, og det er ikke til Kanariøyene mange av disse ønsker å dra.

Fortsatt på topp

– I mange år har Emiratene utmerket seg som familienes vinterfavoritt, takket være den korte reiseveien, solgarantien, de førsteklasses hotellene og ikke minst et ellevilt tilbud av morsomme aktiviteter, fornøyelsesparker og museer, sier Apollos kommunikasjonssjef Beatriz Rivera i en pressemelding.

I tillegg mener hun de reisende får mye ferie for pengene her, «fordi all inclusive-tilbudet er uslåelig», ifølge kommunikasjonssjefen.

Mens Kanariøyene topper den generelle topplisten over vinterens mest populære reisemål, sverger stadig flere familier til Emiratene: Nesten halvparten av de som har bestilt en reise dit med Apollo i vinter, reiser med barn. 

Til sammenlikning utgjør familiene 20 prosent av Apollos reisende til Kanariøyene.  

Flotte hoteller

Det er likevel ikke Dubai de fleste som reiser den veien skal til, men det mer ukjente emiratet Ras al Khaimah. Hele 60 prosent av Apollos familie-reisende skal dit. Det kan ifølge Rivera skyldes at atmosfæren i Ras al Khaimah er langt mer tilbakelent enn det mer brautende Dubai.

Her er også naturen i større fokus og prisnivået noe lavere. Samtidig er det kort vei til både Dubai og Abu Dhabis severdigheter om man ønsker å legge inn en dagstur eller to dit.  

For å imøtekomme det Apollo kaller «Ras al Khaimahs uslåelige popularitet blant barnefamiliene» har reisearrangøren valgt å åpne et Mondo Family-hotell der – Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa. 

I tillegg tilbyr reisearrangørens to andre konsepthoteller i Emiratene – Apollo Sports-hotellet JA Beach og Mondo One of Kind-hotellet Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton – begge i Dubai.   ©