Mange av oss er ikke ukjente med YouTubes ulike TV-peiser, som er særlig populære i den mørke årstiden. Nå kan du erstatte peis-knitring med bølgeskvulp, om du klikker deg inn på videoen Ving har lagt ut på den kjente video-kanalen.

Turoperatøren tar sikkert ikke feil når de postulerer at mange av oss lengter til en varm strand med ditto sol til, på sydligere breddegrader. Og som sagt så gjort, tenkte de nok da lagde TV-reisen – et digitalt vindu inn til et ferieparadis med minutt for minutt-sendinger fra en eksotisk strand med bølgeskvulp og det hele. Det er bare å hoppe i badeshortsen og rigge seg til i strandstolen i stua.

– Vi vet mange nå drømmer om å få reise på ferie igjen og lengter etter late dager på stranden, sier Ingrid Osa, merkevare-ansvarlig i Ving, som en slags beveggrunn for initiativet.

For kan vi ikke dra til ferieparadiset, la ferieparadiset komme til oss.

Ifølge Ving vil TV-reisen kunne tjene som nedtelling til en reise du har bestilt, eller ønsker å bestille, og skal kunne nytes både på hjemmekontoret og i stuen

YouTube-videoen er laget i samarbeid med det danske reklamebyrået Robert/Boisen & Like-minded, som blant annet stod bak «Do it for Denmark» for Vings danske søsterselskap Spies. ©

Videoen «TV-reisen Ving Norge» finner du HER!