Necker Island ble fullstendig rasert da orkanen Irma feide over den paradisiske øya i 2017. Under pandemien har grensene til De britiske Jomfruøyene – der den ligger – vært stengt, men arbeidet med å bygge den opp igjen har pågått uavbrutt frem til nå.

MANNEN BAK: Richard Branson.

I tillegg til å være Bransons private lekegrind er den også tilgjengelig for andre – om lommeboka di er stor nok. For hele øya må du ut med mer enn 890 000 kroner – om dagen. Da kan du ta med inntil 40 venner.

Skal du kun leie en av de «ultra-luksuriøse» villaene kommer regningen for en uke på rundt 230 000 kroner. Denne utleieformen er henvist til såkalt Celebration Weeks, da Necker Island åpner for par og litt større grupper. Det normale er å leie hele øya.

Villaene har plass til mellom 16 og 28 personer, og er populære ikke minst i kjendisverdenen. Kate Winslet, Jimmy Fallon, David Beckham og Mariah Carey er blant dem som frekventerer Necker Island.

Winslet var etter sigende på øya da orkanen rammet den.

I tillegg til å oppgradere alle boenhetene – utformet i «Bali-stil» – er det også lagt til rette for bærekraftige løsninger, som 1200 nye solpaneler, og tre nye vindturbiner. Hele 90 prosent av energi-behovet på den 30 hektar store øya er nå fornybart.

Skulle du velge å leie hele øya er du likevel ikke alene der. Her finner du både store skilpadder, flamingoer, iguanaer og flere utrydningstruede lemurer fra Madagaskar, som Branson har engasjert seg spesielt i å ta vare på.

Det nye Bali H-komplekset har fått et nytt og større bassenområde i tillegg til flere nye salonger. Hver villa har i tillegg sine egne mindre bassenger. I hovedhuset som ligger på øyas høyeste punkt har du utsikt over Det karibiske hav og Atlanterhavet, samt flere av naboøyene.

Her er det også gjort plass til to ekstra rom.

Skulle du åpne lommeboka for denne luksus-opplevelsen må du i tillegg påregne å måtte betalte reisen med privatfly, yacht eller helikopter selv. Kommer du deg derimot til nærliggende Tortola (Beef Island) er den påfølgende 35 minutter lange transferen inkludert i prisen. ©

NECKER ISLAND: 30 hektar med luksus.