Den britiske mangemilliardæren bak kjente merkevarer som Virgin Atlantic og Virgin Records måtte gå flere runder før tillatelsen var på plass. Hovedhuset på eiendommen er nemlig beskyttet av den lokale varianten av riksantikvaren.

TILBAKE: Sir Richard Branson (tv) er tilbake på Mallorca med et fenomenalt prosjekt.

En representant for Branson sier til Mallorca Daily Bulletin at arbeidet begynner snart og at det 29 roms store hotellet etter planen åpner våren 2023.

Branson har lenge hatt et spesielt forhold til den spanske turistøya. Han var med på å lansere hotellsuksessen La Residencia i Deià i nærheten av Son Bunyola. Hotellet har vært svært populært blant Bransons britiske og amerikanske superkjendis-venner. Lady Diana bodde for eksempel her noen uker før hennes tragisk død i Paris august i 1997. 

Les mer om Mallorca HER!

Bob Geldof med familie er en annen hyppig gjest her, og skuespilleren Michael Douglas eier fortsatt godset S`Estanca like sør for Deià.

Branson fikk lenge nei fra de lokale myndighetene på søknadene om ombygging av godset til hotell. All motstanden sies å være grunnen til at en skuffet Branson solgte alle sine eiendommer på øya. 

Men for fem år siden kom han tilbake og gikk igjen inn som eier av eiendommen i Son Bunyola.

De siste ukene har bragt ny optimisme i turistnæringen på Mallorca. Spesielt bestillingene fra Storbritannia har tatt seg opp. Mallorca og resten av Spania satser hardt på lanseringen av de nye vaskinepassene – forhåpentligvis før sommeren.

Son Bunyola Estate blir en del av Virgin Limited Edition, som består av åtte eksklusive ferieanlegg i Karibia, Afrika og Europa. Du kan lese mer om det HER! ©

SON BUNYOLA: Bransons nye hotell på Mallorca blir trolig et av øyas mest eksklusive.