På programmet står blant annet Island, Skottland, Irland, Italia, England og Norge, steder hvor den 25. James Bond-filmen «No Time To Die» ble spilt inn, og turoperatøren lover mye action.

Kappløp i Trondheim

– Vi skal gjenskape actionscenene i James Bond-filmene, sier reisekonsulent Lindsay Boyd i Uber Alles Travel til avisa Nidaros.

BILJAKT: Det blir også biljakt over Storseisundbrua, bekrefter turoperatøren som arrangerer reisen. (Foto: Bjørn Moholdt)

I Norge skal de hemmelige agentene spille paintball på en stor bane med hindere, hvor de første som kommer seg i mål uten å bli skutt blir hentet ut av helikopter og ført videre til neste reisemål, som er lunsj i en grotte.

Etter lunsj venter Aston Martin-biler og en biljakt over Storseisundbrua på Atlanterhavsveg’en på Averøy, før gjestene skal videre til Trondheim og båtkappløp til Munkholmen.

Arrangøren har leid inn seks røde båter fra Forsvarets Spesialkommando og gitt beskjed til båtførerne om at det er et kappløp. De skal gi full gass, ifølge arrangøren.

Halvparten booket

Hele turen, som starter i England og ender i Italia, vil bli filmet av et innleid filmmannskap slik at deltakerne etter opplevelsen kan få sin egen James Bond-film med seg selv som deltaker.

Prisen for for den 21 dager lange turen er på mellom 85 000 og 90 000 amerikanske dollar, opptil 774 000 norske kroner, per deltaker. Og du må bli invitert for å være med.

Den høye prisen skyldes blant at turdeltakerne blir fløyet fra land til land i privatfly. I tillegg fristes det med femstjerners middager, eksklusive bilmerker som Aston Martin og Ferrari, og et privat arrangement på Tower of London med invitasjon fra dronningen.

For å nevne noe.

Ifølge turoperatøren består deltakerne av omtrent 60 prosent menn og 40 prosent kvinner i aldersgruppen 28 til 65 år. Halvparten av de 40-45 plassene er booket.

Turen var egentlig planlagt til slutten av september, men er nå flyttet til enten april eller mai neste år på grunn av coronarestriksjoner. Blant annet krevde italienske myndigheter at uvaksinerte amerikanere måtte i femdagers karantene, noe som punkterte planene om seks dager i Italia. ©