Mye som en konsekvens av Corona-pandemien har Apollo planlagt både store og små nordiske ferieopplevelser denne sommeren. Først ut i rekken er reisearrangørens eget familiekonsept, Mondo Family, som i sommer flytter inn på hotellet Riviera Strand i Båstad ved Skåne i Sverige.

Startskuddet

– Å skape unike ferieopplevelser er det vi kan best, uansett hvor i verden det er snakk om. At vi i dag lanserer vårt første Mondo Family hotell i Norden er en stor milepæl for oss, og kundene våre skal selvfølgelig være trygge på at de får den samme kvaliteten og gode servicen også på hjemmebane, sier Beatriz Rivera, presseansvarlig i Apollo, i en pressemelding.

Samtidig påpeker Rivera at den nordiske satsningen ikke betyr at Apollo har gitt opp håpet om utenlandsferier i år.

Straks reiserådet mellom Norge og Sverige oppheves åpner Apollo salget også for nordmenn.

Det nye Mondo Family-hotellet ligger ved stranden i Båstad på Bjäre-halvøya, som er kjent for sine lange sandstrender. Her er det også fine restauranter og store utfluktsmuligheter, sier Rivera.


STRAND: Det finnes mange muligheter for det også i Norden. (Foto: Apollo)

Hotellet skal ifølge reklamen by på «en perfekt kombinasjon av total avkobling og store aktivitetsmuligheter i unike omgivelser».

– Vi ser et enormt potensiale i å skreddersy reiser til de aller flotteste hotellene og områdene i de nordiske landene. Dette er bare startskuddet for en større og langsiktig plan, sier Rivera.

Ifølge Rivera har aktiv ferie med venner eller familie aldri vært mer populært. Hos Apollo har salget av treningsreiser nærmest doblet seg de siste tre årene.

På den bakgrunn satses det nå stort på konsept-hoteller aktivitets-opplevelser i hele Norden. 

– For Norge er det ikke spikret helt ennå, men det skal komme om ikke alt for lenge, sier Beatriz Rivera til Way2Go.

Håper fortsatt på gresk sommer

I forrige uke lanserte reisearrangøren sin første treningskalender i Sverige – fylt med både timesøkter og hele aktivitetsdager fordelt på flere ulike steder i landet. Programmet blir kontinuerlig oppdatert med flere treningsformer, lokasjoner og ulike lengder på campene.

– Det er alt fra intensive bootcamps, sykkelturer og majestetiske fotturer, til yoga, morsomme gruppetreninger og familieaktiviteter, og nå jobbes det med lansering for Norge også, sier Rivera.

Samtidig påpeker Rivera at den nordiske satsningen ikke betyr at Apollo har gitt opp håpet om utenlandsferier i år. Reisearrangøren venter nå på at det skal åpnes for reising igjen.

– Vi får stadig flere spørsmål om når man kan reise igjen, for mange har jo Hellas blitt definisjonen på hytta. Det er selvfølgelig ingenting vi ønsker mer enn å kunne sende nordmenn på utenlandsferier igjen, men som reisearrangør forholder vi oss til UDs reiseråd, forklarer hun.

Skulle reiserådet oppheves, enten totalt eller til enkelte land, og lokale myndigheter på reisemålene åpner for besøk fra Norge, «står Apollo klar til å gjennomføre flyvninger så fort det er forsvarlig», avslutter pressemeldingen. ©